LEVEÄ KUVA

LEVEÄ KUVA

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

28. Näyttelyssä kokeillaan

Freddy, Mercury von der Röhliranch täytti tammikuun 30.pv vuoden. Siitä on kasvanut ihana nuori uros, joka vielä kehittyy, nyt eletään juoniorivaihetta.
Sen paino on vähän yli 2 kiloa, eli se on sopusuhtainen ja melko pieni uros, ja on varaa vielä saada massaa lisää ihan kunnolla iän mukana.

Freddy täytti vuoden ja kävi hankkimassa näyttelykokemusta


Freddyn kanssa käytiin polvitarkastuksessa ja polvet oli täydet nollat, eli ihan terveet. Silmät ja sydän tarkastetaan vähän myöhemmin, kun tulee sopivat joukkotarkastukset eteen.

Ensimmäisessä näyttelyssä kävimme joulukuussa, Helsingin Messukeskuksessa isossa näyttelyssä. Siellä Freddy sai erittäin hyvän arvostelun, mutta tuomari antoi vielä EH:n laatuarvionniksi, eli erittäin hyvän. Mukavasti ja pelottomasti Freddy osasi jo esiintyä.

Helmikuun alussa kävimme kokeilemassa toisessa näyttelyssä, Lahden ryhmänäyttelyssä, jossa koulutettiin ulkomuototuomareita. Freddy oli väsynyt ja laiha valvottuaan juoksutyttöjä kotona jo monta viikkoa, mutta sai silti todella hyvän arvostelun ja oli JUN ERI, JUK3 ja SA.

 
Tästä on hyvä jatkaa, mutta tarvitaan vielä paljon harjoitusta. Hännän pitäisi pysyä ylhäällä myös seisoessa ja ylipäänsä paikallaan seisomista pitää harjoitella. Helmikuun näyttelyssä Freddy oli ihan hölmönä, kaikki ohi kulkevat koirat vaan kiinnosti, varmaan nenässä oli kodin tyttöjen hormoonihöyryt. Kun tuomari otti kontaktia niin Freddy, joka tavallisesti on iloinen ja reipas ja ottaa heti kontaktia ihmisiin, oli sillä silmät ihan ristissä ja hömötti vaan hölmönä. Mutta kuukauden päästä otetaan uudestaan näyttelykokemusta ja toivon mukaan sitten ei ole ihan näin väsynyt.
 
Niin, ja vielä pitää mainita, että kaiken sen narttujen juoksuhössäkän päätteeksi myös kesäkuussa syntynyt Ebba-nuorineito sai ensimmäisen juoksunsa. Oli siinä Freddyllä pää pyörällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti