LEVEÄ KUVA

LEVEÄ KUVA

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

19. Yksi kuukausi täynnä

Nyt tuli täyteen Mandin pentujen ensimmäinen kuukausi. Menemme varmaan käymään pihalla niiden kanssa, koska on pitkästä aikaa lämmin ja aurinkoinen sää.

Pennut kehittyvät ja niiden liikkuminen paranee. Nyt ne jo leikkivät innolla ja näyttää hassulta kun ne väillä muksahtelevat nurin.
                                                Ida-tyttö maistelee ruokaa sormenpäästä

Koska pennut saavat emolta paljon maitoa ei niillä ole kiirettä opetella syömään kiinteää ruokaa. Olen aloittanut opettamisen jo 3-viikon iästä lähtien. Ensin pentumoussea, ehdottoman tuoretta jauhelihaa ja kermaviiliä, välillä seassa liotettuja nappuloita. Sormenpäästä ne kyllä jo nuolevat ihan taitavasti, mutta eivät oikein millään ala syödä lautaselta.
 Laitoin toissapäivänä pelkän tyhjän lautasen niiden tutkittavaksi, annoin emon ensin nuolla lautasta pentujen nähden. Ne tutkivat lautasta ja vähän koittivat purra reunasta.

                           Olen tehnyt savesta muutamia paksureunaisia pikkulautasia pentuja varten

Tänään näin tyttöpennun olevan hyvin kiinnostunut emon ruuasta, se meni ihan kupin viereen ja nuuski kun emo söi. Hyvä, pientä edistystä.
Pennut saavat niin kylläkseen emon maitoa, että ei ole vielä ollut pahemmin nälkä.

                                 Tästä näkee millaisia pullukoita pennut ovat

1 kommentti:

  1. Playtech unveils 'world class' online slots
    Playtech 전라북도 출장샵 has unveiled the 세종특별자치 출장샵 world's 경기도 출장마사지 largest collection 김해 출장안마 of world-class 군산 출장안마 slot games with top-notch bonuses and specialisation in addition to their

    VastaaPoista