LEVEÄ KUVA

LEVEÄ KUVA

torstai 30. tammikuuta 2014

9. Donna on oppinut koirien tavoille

Sijoitusnarttuni Donna, 1,4v. on nyt ollut meillä lähes 2 viikkoa. Mitähän sen perhe sanoo kun tulevat ensi tiistaina hakemaan pikku koiraansa...
Donna on todella kiltti ja suloinen pikku koira. Se on luottavainen ja ystävällinen. Alussa huomasi ettei se ollut paljoa ollut muiden koirien kanssa tekemisissä. Se oli muiden seurassa kuin kotonaan, mutta ei osannut remuta ja rähjätä, kuten meidän koirat leikkiessään tekevät.

Donna (keskellä) istuu muun porukan kanssa auringon lämmössä, kuvaushetkellä oli kova pakkanen ulkona.

Vaikka ulkona oli paukkupakkanen, pyysi Donna päästä ulos pisulle, onneksi se osasi toimittaa kiireesti asiat.

Nyt Donna on nuo tärkeät koirantaidot oppinut. Se juosta remuaa toisten kanssa ja haukkuu yhtä iloisesti leikin tuoksinassa, kuin veljensä Bosse. Tosi reipas nuori koiruus, ihanaa.

                             Donna leikkii Suffelin kanssa, alakuvassa on mukana Bertta ja pikku-Donna

Ainakin silloin nuo uudet riehumistaidot tulevat käyttöön, kun Bosse-veli pääsee keväämmällä Donnan luokse hoitoon vuorostaan. Kun meidän nartuille tulee juoksuajat, on Bossen parempi olla rauhallisesti siskon luona kylässä.

Mandin juoksua odotellaan

Tilasin Mandi-emolle neulepuseron, kun sille tuli juuri pakkasten aikaan ankara karvanlähtö. Tämä on yhteydessä hormonitoimintaan, sen karvat lähtee aina ennen juoksuaikaa, ja sitten tilalle kasvaa uusi hieno turkki ... sitten alkaa juoksu.
Olenkin odotellut Mandin juoksua, viimeksi se oli puolisen vuotta takaperin. Sulhanenkin on jo katsottuna, nuori Ruotsista tuotu uros. Toivotaan että juoksu kohta tulisi, niin pääsisi jännäämään tuleeko pentusia.

Kuvassa Donna mannekeeraa uuden Mandin villapuseron kanssa, tilasin sillekin samanlaisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti